Pusat Produk

Gantungan Logam Grosir Gantung Panas Gantungan Non-slip Dilapisi PVC

Katrangan singkat:

MOQ : 5000 PCS

 

Wektu pangiriman : 30-35 dina

 

Kapasitas pasokan : 3000000 PCS / Wulan

 

Asal Produk : Lipu, Guilin, China


Detail Produk

Tag Produk

Yen sampeyan kuwatir ruang lemari pancen rame lan rame?

Yen sampeyan pengin gantungan bisa nyandhang sandhangan abot kaya jas lan uga ngirit ruangan

Yen sampeyan pengin gantungan kanthi warna sing beda supaya lemari luwih ayu

Iki minangka pilihan sing apik kanggo lemari, gantungan sandhangan logam

Hubungi pabrik Hometime kanggo njaluk gantungan sing bisa memenuhi permintaan lan uga rega sing kompetitif 

Gantungan Logam Grosir Gantung Panas Gantungan Non-slip Dilapisi PVC

Barang Ora.: M-25180400V-PVC
Jeneng Produk Grosir logam gantungan panas didol gantungan non-slip dilapisi PVC
Materi  Logam + PVC
MOQ 5000 PCS
Ukurane  L400 * T3 * H180mm
Werna  Grey, lan disesuaikan
Pancing  Chrome, perak
Paket  240 PCS / CTN
Panganggone Garment
Sertifikasi BSCI / ISO9001
Conto Dina-dina 7-10 dina
Production Wektu  30-35 dina utawa adhedhasar jumlah pesanan
Pelabuhan FOB: Shenzhen utawa Guangzhou, China
Jangka wektu pambayaran  T / T, L / C
OEM / ODM Sugeng rawuh

 

FITUR

 

• Desain kokoh 

Desain pigura kawat sing kenthel bisa nahan lan nyengkuyung sandhangan paling akeh.

Konstruksi logam awet nyedhiyakake kekuwatan, keandalan, lan kaendahan tahan lama.

• Super Non-slip 

Gantungan non-slip kanthi lapisan plastik plastik eco premium,

ora mung bisa njaga klambi kanthi tetep, nanging uga ora ucul saka ucul.

Permukaan lapisan karet sing alus nglindhungi sandhangan saka lipatan lan kisut. Ora usah sampah wektu nyetrika klambi maneh.

• Pancing Logam 

Kanthi gantung logam krom stainless steel ing gulu,

Ora mung nggawe gantungan sandhangan luwih modis

nanging uga cukup suwe kanggo nyandhang sandhangan kanthi bobot sing beda-beda

• Ngirit ruangan 

Awak langsing njaga klambi kanthi bentuk sing apik lan gampang disimpen.

KAEDAHAN KITA

• 1. Dhukungan pesenan OEM lan ODM 

• 2. Sertifikat: BSCI, ISO9001, FSC, Tes Intertek

• 3. Rega langsung pabrik, MOQ Kurang, Layanan hebat

• 4. + 30 taun pengalaman ing hang gantungan

• 5. Tim produksi gantungan profesional lan tim sales

• 6. 30 QC ngontrol kualitas gantungan ing produksi massal

• 7. 38.000 meter persegi skala pabrik + 200 tenaga ahli

• 8. Sampel gratis! Mung barang sing dikoleksi

KAWAL KUALITAS

Produk Rumah Tangga Lipu Hometime Co., Ltd duwe sistem QC profesi.

Ora preduli kanggo gantungan plastik, gantungan logam utawa gantungan kayu, gantungan kudu dicenthang siji-siji kanggo njamin kualitase.

Sadurunge produksi massal gantungan sandhangan, kita bakal nggawe sampel gantungan lan conto warna kanggo konfirmasi;

Sadurunge dikirim, kita bakal mriksa ukuran karton, bobot, jumlah, pindai kode bar, ukuran gantungan, warna gantungan, warna karton, ukuran karton, tes logo, lsp.

Babagan PAKET

1) Kita nggunakake kekandelan karton bergelombang 5 lapisan sing kuat karo katun mutiara, supaya gantungan sandhangan ora bisa goyang lan nggaru.

2) Kita luwih nggatekake pundhak lan pancing. Katun mutiara sing kandel bisa nyuda gesekan ing antarane gantungan lan nglindhungi.

3) Bisa ketemu transportasi laut kanthi suwe.

Babagan Pangiriman

1. Liwat Laut: Mangga wenehi informasi babagan pelabuhan paling cedhak karo gudang, cara pengiriman paling murah kanthi jumlah akeh

2. Liwat Udhara:Kirimake babagan jeneng bandara kanthi kode pos, luwih cepet, nanging regane larang

3. Kanthi Express: Kita bisa ngirim pesenan utawa conto kanthi jumlah DHL, UPS, TNT, FEDEX, EMS, lsp., Mangga waca alamat detail kanthi kode pos lan informasi kontak, kita bakal mriksa biaya kanggo referensi sampeyan.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita
    Skype
    008613580465664
    info@hometimefactory.com