Pusat Produk

Gantungan Mantel Logam Tali Grosir Grosir

Katrangan singkat:

MOQ : 3000 PCS

Wektu pangiriman : 30-35 dina

Kapasitas pasokan : 1000000 PCS / Wulan

Asal Produk : Lipu, Guilin, China


Detail Produk

Tag Produk

Gantungan Mantel Logam Tali Grosir Grosir

Barang Ora.: M-3000405V-SM
Jeneng Produk Gantungan Mantel Logam Tali Grosir Grosir
Materi  Kawat + Poliester
MOQ 3000 PCS
Ukurane  L405 * T4 * H210mm
Werna  Minangka potret sing ditampilake utawa Selaras
Pancing   
Paket  180 PCS / CTN
Panganggone Kaos Sandhangan
Sertifikasi BSCI / ISO9001
Dina Sample 7-10 dina
Wektu Produksi  30-35 dina utawa adhedhasar jumlah pesanan
Pelabuhan FOB: ShenZhen, China
Jangka wektu pambayaran  T / T, L / C
OEM / ODM Ditampa 

FITUR

● Kuwat:

Awak kawat logam sing kuwat tanpa las lan dibungkus nganggo kertu jalinan warna-warni.

● Ngirit ruangan:

Awak langsing njaga klambi kanthi bentuk sing apik lan gampang disimpen.

● Ukuran paling luweh:

Ukuran diwasa sing cocog karo klambi pria lan wanita rapi, nanging gampang dipasang lan dicopot

● Desain unik:

Logam nganggo tali kepang nggawe gantungan luwih istimewa lan nyumerepi klambi tanpa kisut lan lipatan.

● Fungsi anti slip:

lapisan poliester nyegah sandhangane menyang lantai.

● Promosi supermarket:

gantungan logam akeh banget populer kanggo promosi supermarket

● Disesuaikan:

Werna, diameter, paket lan LOGO kabeh bisa digawe kaya panjaluk sampeyan

● Promosi merek:

Praktis ing saben dinten bisa dadi ide sing apik kanggo promosi sales.

● LOGO :

Kanthi LOGO dhewe ing paket kasebut, ora mung bisa nambah dodolan nanging uga bisa nambah visibilitas perusahaan perusahaan

KAEDAHAN KITA

• 1. Dhukungan pesenan OEM lan ODM

• 2. Sertifikat: BSCI, ISO9001, FSC, Tes Intertek

• 3. Rega langsung pabrik, MOQ Kurang, Layanan hebat

• 4. + 30 taun pengalaman ing hang gantungan

• 5. Tim produksi gantungan profesional lan tim sales

• 6. 30 QC ngontrol kualitas gantungan ing produksi massal

• 7. 38.000 meter persegi skala pabrik + 200 tenaga ahli

• 8. Sampel gratis! Mung barang sing dikoleksi

Babagan PAKET

Babagan Pangiriman


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita
    Skype
    008613580465664
    info@hometimefactory.com