Pusat Produk

Ngirit Spasi U-Slide Karet Non Tipis Ultra Tipis

Katrangan singkat:

MOQ : 3000 PCS

Wektu pangiriman : 30-35 dina

Kapasitas pasokan : 1000000 PCS / Wulan

Asal Produk : Lipu, Guilin, China


Detail Produk

Tag Produk

Ngirit Spasi U-Slide Karet Non Tipis Ultra Tipis

Barang Ora.: P-4122505-TPR
Jeneng Produk Ngirit Spasi U-Slide Karet Non Tipis Ultra Tipis 
Materi  ABS + TPR
MOQ 3000 PCS
Ukurane  L410 * T5 * H225 MM
Werna  Minangka foto utawa Selaras
Pancing  360 Pancing Logam Chrome utawa Disesuaikan
Paket  100 PCS / CTN
Panganggone Kaos Jaket Celana Celana Cocog Dasi
Sertifikasi BSCI / ISO9001 / FSC
Dina Sample 7-10 dina
Wektu Produksi  30-35 dina utawa adhedhasar jumlah pesanan
Pelabuhan FOB: Shenzhen utawa Guangzhou, China
Jangka wektu pambayaran  L / C, T / T 30% minangka setoran sadurunge produksi massal 70% saldo sadurunge dikirim
OEM / ODM Ditampa 

FITUR

• Basah lan Garing:

gantungan sandhangan bisa digunakake ing kahanan udan lan garing

• disesuaikan:

Werna lan paket bisa digawe minangka panjaluk sampeyan, cocog kanggo promosi supermarket, adol online lan ritel

 

 

 

• Desain inovatif anyar:

desain bisa njamin nyumerepi pucuk tanpa nggulung gulu. Irisan sing gampang digeser ngidini pangguna kanggo nggantung kaos kerah sempit utawa sandhangan bocah tanpa dibuwang, cukup geser irisan menyang sisih kerah lan atur sisih liyane.

Ultra Thin Space Saving Non Slip Rubberized U-Slide Plastic Hangers3 (2)
Ultra Thin Space Saving Non Slip Rubberized U-Slide Plastic Hangers3 (1)

 

 

 

• Fleksibel lan Awet:

gantungan plastik iki digawe saka bahan abs nganggo lapisan TPR. TPR nawakake fungsi anti slip kanggo nyandhang sandhangan lan celonone

 

 

 

• Desain multifungsi:

gantungan sihir kanthi irisan u-slide kanggo krah ketat, syal lan tali dasi, 2 kait tali, pancing logam putar 360 derajat, cocog banget kanggo nggantung kaos tali tipis, gaun, kamisol, jins, celana panjang, rok, dasi, sabuk lan selendang lsp

Ultra Thin Space Saving Non Slip Rubberized U-Slide Plastic Hangers3 (4)
Ultra Thin Space Saving Non Slip Rubberized U-Slide Plastic Hangers3 (5)

 

 

 

• Ngirit ruangan:

desain awak langsing lan rata mung ing 5mm, nanging tugas abot. Ngirit biaya gantungan lan pengiriman. Nganggo sandhangan kanthi bentuk sing apik lan nggedhekake papan panyimpenan lemari.

Ultra Thin Space Saving Non Slip Rubberized U-Slide Plastic Hangers3 (3)

CUSTOMIZED WELCOME

• Label pribadi (label anyaman, label cetak, Etc.)

• Layanan gaya / ukuran / desain khusus liyane

• Kustomisasi kemasan

• Desain kemasan ritel

• Werna TPR

• Print Logo ing gantungan utawa paket

Babagan PAKET

Babagan Pangiriman


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita
    Skype
    008613580465664
    info@hometimefactory.com