Pusat Produk

Hot Gantungan Standar Industri Reresik Gantungan Cuci Garing

Katrangan singkat:

MOQ : 10000 PCS

Wektu pangiriman : 30-35 dina

Kapasitas pasokan : 3000000 PCS / Wulan

Asal Produk : Lipu, Guilin, China


Detail Produk

Tag Produk

Hot Gantungan Standar Industri Reresik Gantungan Cuci Garing

Barang Ora.: M-2032410V-PE
Jeneng Produk Hot Gantungan Standar Industri Reresik Gantungan Cuci Garing
Materi  Kawat + PE
MOQ 10000 PCS
Ukurane  L410 * T3.2 * H215mm
Werna  Disesuaikan
Pancing   
Paket  500 PCS / CTN
Panganggone Umbah-umbah, Omah
Sertifikasi BSCI / ISO9001
Dina Sample 7-10 dina
Wektu Produksi  30-35 dina utawa adhedhasar jumlah pesanan
Pelabuhan FOB: ShenZhen, China
Jangka wektu pambayaran  T / T, L / C
OEM / ODM Ditampa 

FITUR

• Terjangkau:

gantungan kawat logam digawe saka bahan logam kanthi lapisan PE sing ramah Eco kanthi rega sing kompetitif

• Non Slip:

gantungan kawat kanthi pucuk ing pundhak sing nawakake fungsi anti slip kanggo nyandhang sandhangan

• Promosi supermarket:

gantungan logam akeh banget populer kanggo dodolan promosi

• Kamar umbah-umbah:

gantungan umbah-umbah bisa digunakake ing kamar umbah-umbah kanggo nggantung klambi garing

• Hadiah:

murah lan praktis ing saben dinane bisa dadi promosi kanggo promosi dodolan.

LOGO:

Kanthi LOGO ing paket kasebut, ora mung bisa nambah dodolan nanging uga bisa nambah merek perusahaan

• DIY:

Ringan lan gampang dioperasikake, bisa didol menyang klien minangka pitulungan gedhe kanggo Home DIY

• Ngirit ruangan:

ana ketebalan diameter kawat sing beda kanggo dipesen, kayata1.6mm / 1.8mm / 2.0mm / 2.2mm / 2.4mm, kabeh tipis lan rata, ngirit ruang banget

• disesuaikan:

Werna, diameter lan paket kabeh bisa digawe kaya panjaluk sampeyan, cocog kanggo promosi supermarket, adol online lan ritel

CUSTOMIZED WELCOME

• Label pribadi (label anyaman, label cetak, Etc.)

• Layanan gaya / ukuran / desain khusus liyane

• Kustomisasi kemasan

• Desain kemasan ritel

• Werna lapisan nutupi PE gantungan

• Print Logo ing paket kasebut

• Diameter kabel

KAWAL KUALITAS

Lipu Hometime Rumah Tangga Produk Co, Ltd. nduwe sistem QC profesi.

Ora preduli kanggo gantungan plastik, gantungan logam utawa gantungan kayu, gantungan kudu dicenthang siji-siji kanggo njamin kualitase.

Sadurunge produksi massal gantungan sandhangan, kita bakal nggawe sampel gantungan lan conto warna kanggo konfirmasi;

Sadurunge dikirim, kita bakal mriksa ukuran karton, bobot, jumlah, pindai kode bar, ukuran gantungan, warna gantungan, warna karton, ukuran karton, tes logo, lsp.

FAQ

P: Apa sampeyan pabrik utawa perusahaan dagang?

A: Kita pabrik kanthi rega langsung langsung.

 

P: Kepiye cara njupuk conto?

A: 1) .Prentah sampel dhukungan sampel pabrik lan biaya sampel bakal dijupuk saka pambayaran kanggo pesenan resmi.

2). Babagan biaya kurir, sampeyan bisa ngatur layanan RPI (pick-up remot) menyang Fedex, UPS, DHL, TNT, lan liya-liyane supaya sampel diklumpukake; utawa menehi informasi babagan akun koleksi DHL.

 

P: Apa sampeyan duwe Layanan Pungkasan?

A: Ya, kita nawakake layanan pelanggan 24 jam kanggo klien. Mangga email utawa nelpon kita kanggo pitakon yen dibutuhake, bakal enggal bales

Babagan PAKET

Babagan Pangiriman


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita
    Skype
    008613580465664
    info@hometimefactory.com