Pusat Produk

Hometime Factory Non Slip Black Jalinan Kawat Gantung Logam Kawat

Katrangan singkat:

MOQ : 3000 PCS

Wektu pangiriman : 30-35 dina

Kapasitas pasokan : 1000000 PCS / Wulan

Asal Produk : Lipu, Guilin, China


Detail Produk

Tag Produk

Hometime Factory Non Slip Black Jalinan Kawat Gantung Logam Kawat

Barang Ora.: M-4000405V-SM
Jeneng Produk Hometime Factory Non Slip Black Jalinan Kawat Gantung Logam Kawat
Materi  Kawat + Poliester
MOQ 3000 PCS
Ukurane  L405 * T5 * H200mm
Werna  Ireng utawa Selaras
Pancing   
Paket  180 PCS / CTN
Panganggone Kaos Jaket Celana Jas
Sertifikasi BSCI / ISO9001
Dina Sample 7-10 dina
Wektu Produksi  30-35 dina utawa adhedhasar jumlah pesanan
Pelabuhan FOB: ShenZhen, China
Jangka wektu pambayaran  T / T, L / C
OEM / ODM Ditampa 

FITUR

● Kuwat:

Awak kawat logam sing kuwat tanpa las lan dibungkus nganggo kertu jalinan warna ireng utawa liyane.

● Desain unik:

Logam nganggo tali kepang nggawe gantungan luwih istimewa lan nyumerepi klambi tanpa kisut lan lipatan.

● Fungsi anti slip:

lapisan poliester nyegah sandhangane menyang lantai.

● Ngirit ruangan:

Awak langsing njaga klambi kanthi bentuk sing apik lan gampang disimpen.

● Ukuran paling luweh:

Ukuran diwasa sing cocog karo klambi pria lan wanita rapi, nanging gampang dipasang lan dicopot

● Promosi supermarket:

gantungan logam akeh banget populer kanggo promosi supermarket

● Disesuaikan:

Werna, diameter, paket lan LOGO kabeh bisa digawe kaya panjaluk sampeyan

CUSTOMIZED WELCOME

• Label pribadi (label anyaman, label cetak, Etc.)

• Layanan gaya / ukuran / desain khusus liyane

• Kustomisasi kemasan

• Desain kemasan ritel

• Werna lapisan nutupi tali jalinan

• Print Logo ing paket kasebut

• Diameter kabel

Babagan PAKET

Babagan Pangiriman


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita
    Skype
    008613580465664
    info@hometimefactory.com