Pusat Produk

Pabrik Rumah Tangga Eco Friendly Biodegradable Gandum Straw Stranger Hanger

Katrangan singkat:

MOQ: 3000 PCS                                       

 

Wektu pangiriman: 30-35 dina             

                       

Kapasitas pasokan: 1000000 PCS / Wulan    

                            

Asal produk: Lipu, Guilin, China


Detail Produk

Tag Produk

Pabrik Rumah Tangga Eco Friendly Biodegradable Gandum Straw Stranger Hanger

Barang Ora.: P-43010-WS
Jeneng Produk Gantung Biji Pabrik Kasedhiya Eco Ramah Biodegradable Gantung Straw
Materi  Serat Jerami Gandum + PP
MOQ 3000 PCS
Ukurane  L430 * T10 * H220 MM
Werna  Alami utawa Khusus 
Pancing  360 Pancing Logam Chrome utawa Disesuaikan
Paket  100 PCS / CTN
Panganggone Kaos Jaket Celana Jas
Sertifikasi BSCI / ISO9001
Conto Dina-dina 7-10 dina
Production Wektu  30-35 dina utawa adhedhasar jumlah pesanan
Pelabuhan FOB: Shenzhen utawa Guangzhou, China
Jangka wektu pambayaran  T / T, L / C
OEM / ODM Ditampa 

FITUR

 

Ramah lingkungan:

gantungan sandhangan iki digawe saka bahan jerami gandum sing bisa dianyari,

iku sustainable, daur ulang lan biodegradable. 

Paling apik, ora duwe cat, tegese desain bebas cat, ramah banget kanthi bumi

 

Struktur sing kenceng:

Gantungan plastik minangka struktur siji, ora perlu nggabungake 2 bagean kasebut.Luwih awet lan ora gampang dipecah.

Desaine padha karo gantungan kayu lan bisa padha kanggo saben potongan saka siji cetakan.

Kanggo nampilake klambi kanthi luwih rapi

 

Basah lan Garing:

Gantungan jerami gandum bisa digunakake ing kahanan udan lan garing

lan ora gampang luntur lan retak

 

Multifungsi:

Gantungan setelan kanthi non slip bar,

ora mung bisa nyandhang klambi, nanging uga nyandhang celana, jins lan clono dowo 

Babagan Paket

1) Kita nggunakake kekandelan karton bergelombang 5 lapisan sing kuat karo katun mutiara, supaya gantungan sandhangan ora bisa goyang lan nggaru.

2) Kita luwih nggatekake pundhak lan pancing. Katun mutiara sing kandel bisa nyuda gesekan ing antarane gantungan lan nglindhungi.

3) Bisa ketemu transportasi laut kanthi suwe.

Babagan Pengiriman

1. Liwat Laut: Mangga wenehi informasi babagan pelabuhan paling cedhak karo gudang, cara pengiriman paling murah kanthi jumlah akeh

2. Liwat Udhara:Kirimake babagan jeneng bandara kanthi kode pos, luwih cepet, nanging regane larang

3. Kanthi Express: Kita bisa ngirim pesenan utawa conto kanthi jumlah DHL, UPS, TNT, FEDEX, EMS, lsp., Mangga waca alamat detail kanthi kode pos lan informasi kontak, kita bakal mriksa biaya kanggo referensi sampeyan.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita
    Skype
    008613580465664
    info@hometimefactory.com