Pusat Produk

Pabrik Grosir PE Dilapisi Kawat Gantungan Gantungan Logam

Katrangan singkat:

MOQ : 10000 PCS

Wektu pangiriman : 30-35 dina

Kapasitas pasokan : 3000000 PCS / Wulan

Asal Produk : Lipu, Guilin, China


Detail Produk

Tag Produk

Pabrik Grosir PE Dilapisi Kawat Gantungan Gantungan Logam

Barang Ora.: M-2030410-PE
Jeneng Produk Pabrik Grosir PE Dilapisi Kawat Gantungan Gantungan Logam
Materi  Kawat + PE
MOQ 10000 PCS
Ukurane  L410 * T3 * H215mm
Werna  Disesuaikan
Pancing   
Paket  500 PCS / CTN utawa Minangka panjaluk sampeyan
Panganggone Umbah-umbah, Omah
Sertifikasi BSCI / ISO9001
Dina Sample 7-10 dina
Wektu Produksi  30-35 dina utawa adhedhasar jumlah pesanan
Pelabuhan FOB: ShenZhen, China
Jangka wektu pambayaran  T / T, L / C
OEM / ODM Ditampa 

FITUR

• Terjangkau:

gantungan kawat digawe saka bahan logam kanthi lapisan PE sing ramah Eco kanthi rega sing kompetitif

• Promosi supermarket:

gantungan logam akeh banget populer kanggo promosi supermarket

• Kamar umbah-umbah:

gantungan sandhangan bisa digunakake ing kamar umbah-umbah kanggo sandhangan garing

• Kamping njaba:

kanthi fitur awak ramping sing gampang digawa ing njaba kanggo kemah, lelungan lsp

• Hadiah:

biaya murah lan praktis banget kanggo urip saben dinane bisa dadi promosi kanggo promosi sales.

• LOGO:

Kanthi LOGO dhewe ing paket kasebut, ora mung bisa nambah dodolan nanging uga bisa nambah visibilitas perusahaan perusahaan

• DIY:

Ringan lan gampang dioperasikake, bisa didol menyang klien minangka pitulungan gedhe kanggo Home DIY lan seneng

• Ngirit ruangan:

ana ketebalan diameter kawat sing beda kanggo dipesen, kayata1.6mm / 1.8mm / 2.0mm / 2.2mm / 2.4mm, kabeh tipis lan rata, ngirit ruang banget

• disesuaikan:

Werna, diameter lan paket kabeh bisa digawe minangka panjaluk sampeyan, cocog kanggo promosi supermarket, adol online lan ritel

KAEDAHAN KITA

• 1. Dhukungan pesenan OEM lan ODM 

• 2. Sertifikat: BSCI, ISO9001, FSC, Tes Intertek

• 3. Rega pabrik tangan langsung, MOQ Kurang, Layanan hebat

• 4. + 30 taun pengalaman ing hang gantungan

• 5. Tim produksi gantungan profesional lan tim sales

• 6. 30 QC ngontrol kualitas gantungan ing produksi massal

• 7. 38.000 meter persegi skala pabrik + 200 tenaga ahli 

• 8. Sampel gratis! Mung barang sing dikoleksi

CUSTOMIZED WELCOME

• Label pribadi (label anyaman, label cetak, Etc.)

• Layanan gaya / ukuran / desain khusus liyane

• Kustomisasi kemasan

• Desain kemasan ritel

• Werna lapisan nutupi PE gantungan

• Print Logo ing paket kasebut

• Diameter kabel

Babagan PAKET

Babagan Pangiriman


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita
    Skype
    008613580465664
    info@hometimefactory.com