Pusat Produk

Gantungan Jerami Plastik Ramah Lingkungan kanggo Celana Klambi

Katrangan singkat:

MOQ: 3000 PCS

Wektu pangiriman: 30-35 dina

Kapasitas pasokan: 1000000Bulan

Asal Produk: Lipu, Gulin, China


Detail Produk

Tag Produk

Gantungan Jerami Plastik Ramah Lingkungan kanggo Celana Klambi

Barang Ora.:

P-44510-WS

Jeneng Produk

Gantungan Jerami Plastik Ramah Lingkungan kanggo Celana Klambi

Materi 

Serat Jerami Gandum + PP

MOQ

3000 PCS

Ukurane 

445 * 230 * 10 CM

Werna 

Alami utawa Khusus

Pancing 

360 Pancing Logam Chrome utawa Disesuaikan

Paket 

100 PCS / CTN

Panganggone

Sandhangan, Jas, Kaos, Tampilan Celana

Sertifikasi

BSCI / ISO9001 / FSC

Dina Sample

3-7 dina

Wektu Produksi 

30-35 dina utawa adhedhasar jumlah pesanan

Pelabuhan FOB:

ShenZhen utawa Guangzhou, China

Jangka wektu pambayaran 

T / T, L / C

OEM / ODM

Ditampa

Ramah lingkungan: gantungan sandhangan iki digawe saka bahan jerami gandum sing bisa dianyari, lestari lan bisa didaur ulang. Paling apik, tanpa cat, tegese desain cet, ramah lingkungan.

FITUR

 

 

 

 

● Struktur sing kenceng:

gantungan plastik minangka struktur siji, ora perlu nggabungake 2 bagean kasebut, luwih awet lan ora gampang dipecah.

特征1
特征5

 

 

 

 

● Kait putar:

Kanthi pancing krom mewah 360 derajat nambah gaya ing lemari, nawakake luwih akeh kanggo ngatur lemari.

 

 

 

 

● Basah lan Garing:

gantungan jerami gandum bisa digunakake ing kahanan udan lan garing lan ora gampang pudar lan retak.

特征3
特征6

 

 

 

 

● entheng:

desain sing padha lan ukuran sing padha karo gantungan kayu, mung beda bahan lan nggawe luwih entheng lan efektif regane.

 

 

 

 

● Multifungsi:

gantungan setelan kanthi non slip bar, ora mung bisa nyandhang klambi, nanging uga nyandhang celana, jins lan clono dowo.

特征4

Babagan PAKET

1) Kita nggunakake kekandelan karton bergelombang 5 lapisan sing kuat karo katun mutiara, supaya gantungan sandhangan ora bisa goyang lan nggaru.

2) Kita luwih nggatekake pundhak lan pancing. Katun mutiara sing kandel bisa nyuda gesekan ing antarane gantungan lan nglindhungi.

3) Bisa ketemu transportasi laut kanthi suwe.

Babagan Pangiriman

1. Liwat Laut: Mangga wenehake pelabuhan paling cedhak karo gudang sampeyan, cara pengiriman paling murah kanthi jumlah akeh

2. Liwat Udhara: Wenehake jeneng bandara kanthi kode pos, luwih cepet, nanging bakal larang

3. Kanthi Express: Kita bisa ngirim pesenan utawa conto jumlah DHL, UPS, TNT, FEDEX, EMS, lsp

Sembarang pitakonan, hubungi kita: info@hometimefactory.com


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita
    Skype
    008613580465664
    info@hometimefactory.com