Pusat Produk

Hemat Ruang Non Slim Beludru Ultra Durable Non Slip Karet Dilapisi Gantungan Plastik ABS

Katrangan singkat:

MOQ: 3000 PCS

Wektu pangiriman: 30-35 dina

Kapasitas pasokan: 1000000 PCS / Wulan

Asal Produk: Lipu, Guilin, China


Detail Produk

Tag Produk

Gantungan Plastik Non Slip Karet Gantungan Plastik ABS 

Barang Ora.: P-42006-ABS
Jeneng Produk Hemat Ruang Non Slim Beludru Ultra Durable Non Slip Karet Dilapisi Gantungan Plastik ABS
Materi  ABS + Lapisan Karet
MOQ 3000 PCS
Ukurane  L420 * T6 * H230 MM
Werna  Ireng utawa Selaras
Pancing  360 Pancing Logam Chrome utawa Disesuaikan
Paket  120 PCS / CTN
Panganggone Kaos Jaket Celana Jas
Sertifikasi BSCI / ISO9001
Dina Sample 7-10 dina
Wektu Produksi  30-35 dina utawa adhedhasar jumlah pesanan
Pelabuhan FOB: Shenzhen utawa Guangzhou, China
Jangka wektu pambayaran  T / T, L / C
OEM / ODM Ditampa 

FITUR

• Siji struktur:

gantungan plastik minangka struktur siji, wis digawe ing pundhak lan gir bar ing cetakan, ora prelu nancepake fungsi non slip ing pundhak siji-siji, luwih efisien kanggo produksi massal lan ndadekake luwih larang efektif

• Ngirit ruangan:

Desain awak langsing lan rata mung ing 6mm, supaya klambi sampeyan tetep apik lan bisa nggedhekake papan panyimpenan lemari

• Basah lan Garing:

gantungan sandhangan bisa digunakake nggantung sandhangan udan lan garing

• disesuaikan:

Werna lan paket bisa digawe minangka panjaluk sampeyan, cocog kanggo promosi supermarket, adol online lan ritel

• Awet lan fleksibel:

gantungan plastik iki digawe saka bahan abs kanthi lapisan karet ing lumahing gantungan. Lumahing lapisan karet alus banget lan kanthi fungsi non slip

plastic  hanger
Non slip design

 

 

 

 

• Desain multifungsi:

kanthi pucuk ing pundhak lan gir bar, sing nawakake fungsi non slip, cocog banget kanggo nggantungake sling, sandhangan, celana lan celana lsp

 

 

 

 

 

• Kait Chrome:

kanthi pancing logam krom mewah putaran 360 derajat nambahake gaya menyang lemari, nawakake kenyamanan ekstra kanggo ngatur lemari

clothes hangers

KAEDAHAN KITA

• 1. Dhukungan pesenan OEM lan ODM 

• 2. Sertifikat: BSCI, ISO9001, FSC, Tes Intertek

• 3. Rega langsung pabrik, MOQ Kurang, Layanan hebat

• 4. + 30 taun pengalaman ing hang gantungan

• 5. Tim produksi gantungan profesional lan tim sales

• 6. 30 QC ngontrol kualitas gantungan ing produksi massal

• 7. 38.000 meter persegi skala pabrik + 200 tenaga ahli

• 8. Sampel gratis! Mung barang sing dikoleksi

Babagan PAKET

Babagan Pangiriman


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita
    Skype
    008613580465664
    info@hometimefactory.com