Babagan Kita

Produk Rumah Tangga Lipu Hometime Co., Ltd. minangka produsen barang-barang rumah tangga profesional sing ana ing Lipu, Guilin, Guangxi, China.

Hometime factory gate

Pabrik Hometime kami misuwur kanthi lini produksi kualitas apik lan lengkap saka macem-macem bahan kluwarga. Kita duwe pengalaman udakara 30 taun lan duwe 3 tanduran sing nutupi 38000 meter persegi kabeh karo lokakarya standar lan mesin produksi otomatis lan semi-otomatis.

Kapasitas produksi tahunan udakara 20 yuta PC - 30 yuta PC. Karo macem-macem produk plastik kayata gantungan pp, gantungan cet karet abs lan gantungan jerami gandum ramah lingkungan, gantungan biodegradable, gantungan non slip TPR, gantungan buludru lan produk logam kayata gantungan dicet Karet, gantungan ditutupi PE, gantungan tali Jalinan, PVC gantungan, gantungan Tembaga, gantungan Aluminium, penyelenggara Syal lan produk kayu kayata gantungan kayu kanggo ngatur, hotel, ritel; Gantungan laminasi lan gantungan celana rok.

Karo 200 karyawan trampil lan luwih saka 40 staf profesional kanggo manajemen. Apa maneh, pabrik Hometime ndhukung dhukungan Pesenan, dadi kabeh pesanan OEM ODM bisa ditampa. Produk kami minangka pilihan sing apik kanggo supermarket, ritel, toko mode, wirausaha online, kulawarga lan kamar umbah-umbah.

DCIM101MEDIADJI_0099.JPG
DCIM101MEDIADJI_0101.JPG
DCIM101MEDIADJI_0107.JPG

Kita wis entuk sertifikat kayata BSCI / ISO9001 / FSC. Adol banget ing pasar domestik lan uga diekspor menyang klien ing AS, Eropa, Rusia, Jepang, Korea Selatan lsp.

zhengshu2
zhengshu1
zhengshu3

Ngenani prinsip bisnis sing entuk manfaat bebarengan, kita duwe reputasi apik ing antarane para pelanggan amarga produk berkualitas, harga kompetitif lan layanan hebat. Tim desain kita bisa kerja sama karo para klien nggawe desain kustomisasi kaya kebutuhan sampeyan, ing wektu iki nawakake layanan pelanggan sing ora ana tandhingane. Sugeng rawuh ing Hometime.


Skype
008613580465664
info@hometimefactory.com